Termeni și condiții

Informatii generale

Banii.net este operatorul de date in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza pentru a intelege politicile si practicile noastre cu privire la informatiile dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.

Drepturile newspost.ro

newspost.ro detine toate drepturile de autor asupra intregului continut pe site-ul https://newspost.ro. Reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate se face numai cu indicarea sursei. Este interzisa copierea sau tiparirea unor materiale apartinand Banii.net si comercializarea acestora.

Banii.net isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor care fac trimitere catre pagina web https://newspost.ro.

newspost.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz. Articolele publicate pe Banii.net sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal, Banii.net, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Banii.net, da dreptul unilateral si neechivoc ca Banii.net sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Raspundere

Acest site este administrat de catre Banii.net, fiind in proprietatea Banii.net. Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare conform normelor in vigoare.

Aceste reguli precizeaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului si relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania si Uniunea Europeana.

Securitatea datelor

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

newspost.ro se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.

Pentru securizarea datelor personale, accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.

Conditii de utilizare

Puteti utiliza acest website numai in conformitate cu Termenii si conditiile de utilizare prezente si numai in scopuri legale, in conformitate cu legislatia in vigoare, reglementarile si practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat.

In special, sunteti de acord:

– Sa nu publicati, sa nu transmiteti sau sa nu distribuiti nicio informatie de natura obscena, defaimatoare sau nelegala, care sa produca prejudicii, fie pe sau de pe acest website;

– Sa nu utilizati acest website intr-o maniera de natura sa incalce drepturile altor persoane;

– Sa nu utilizati niciun software, procedura sau dispozitiv cu scopul de a impiedica buna functionare a website-ului, cu privire la incarcarea sau accesarea de fisiere care contin date modificate sau virusuri;

– Sa nu degradati, modificati sau schimbati aspectul grafic al acestui website sau codurile software care il alcatuiesc;

– Sa nu obtineti sau sa nu incercati sa obtineti acces neautorizat la niciuna dintre retelele noastre, prin orice mijloace.

Banii.net isi rezerva dreptul de a refuza accesul la site-ul sau in cazul in care considera ca sunt incalcate oricare din prevederile acestor Termeni si conditii de utilizare.

Prin urmare,prin continuarea accesarii sau utilizarii acestui website, va exprimati acordul de a respecta regulile si/sau modificarile acestor Termeni si conditii de utilizare.