GV Hair International a implementat proiectul ’’Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor’’

  • de

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL cu sediul în București, Str. Londra, Nr. 43, anunță finalizarea implementării în data de 09-01-2022 a proiectului ’’Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor’’, în baza Contractului de finanțare Nr. M2-15068 din 10-08-2021, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului, Bucureşti.

Obiectul contractului la reprezentat ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Rezultate în urma implementării proiectului:

  • Menținerea activității societătii pe o perioadă de minimum 6 luni
  • Menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului a fost de 457695.458RON (valoare totală) din care: 397996.05RON grant nerambursabil și 59699.4075 RON cofinanțare. Perioada de implementare a proiectului este de 1 an, de la data semnării contractului de finantare până la data de 07.02.2022.

Date de contact beneficiar:                                                                    

GV HAIR INTERNATIONAL SRL

DANA@GETAVOINEA.RO

Proiect cofinanțat din Fondul European De Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiții 3D – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețe regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *