Platforma de beneficii salariale My Benefits încheie un parteneriat cu MindArchitect.ro

  • de

Platforma de loializare și beneficii pentru salariați My Benefits, companie antreprenorială fondată de Andrei Dumitrel și Cristian Teodorescu, a încheiat un parteneriat cu MindArchitect.ro prin care oferă resurse de învățare salariaților tuturor companiilor înscrise în platformă.

Resursele vizează cunoașterea de sine din perspectivă neuroștiințifică și teme de interes precum Relațiile, Cariera și viața profesională, Comunicarea sau Productivitatea și obiceiurile. Acestea vor putea fi accesate toți angajații companiilor care au semnat deja parteneriate cu My Benefits. Tipurile de resurse prezente în platformă sunt variate, astfel încât să răspundă preocupărilor și timpului pe care le are fiecare angajat al unei organizații – fie că îl interesează să aprofundeze un subiect și ascultă un Brain Food în platformă sau are la dispoziție doar 20 de minute în care vrea să își ia câteva idei valoroase dintr-o carte, caz în care deschide un Book Espresso. Totodată, angajații pot asculta și interviuri cu oameni de la care echipa MindArchitect.ro încearcă să învețe despre mindset de succes sau pot participa la MA Live-uri, sesiuni video în care interacționează live cu Paul Olteanu și echipa MindArchitect.ro.

„Ne bucurăm foarte mult că putem să le oferim utilizatorilor din platforma MyBenefits acces la resursele dezvoltate de MindArchitect.ro. Apreciez abordarea accesibilă unei audiențe foarte largi pe care o are Paul Olteanu asupra unor subiecte care sunt atât de importante și care, de cele mai multe ori, au fost ignorate la nivel social. De exemplu, felul în care utilizează analogia călăreț/elefant pentru a reprezenta rațiunea și emoționalul și metodele prin care oamenii pot să își înțeleagă emoțiile, dar fără a se lăsa consumați de ele, face ca acest conținut să fie mai ușor de pătruns chiar și pentru cei care nu au pregătire în domeniu. Este esențial ca angajatorii să înțeleagă că bunăstarea psihică și emoțională a angajaților lor este la fel de importantă precum cea financiară. Efectele benefice pentru angajator vor fi vizibile rapid în modul în care angajații lor interacționează unii cu ceilalți, în nivelul lor de productivitate și de moral”, a declarat Andrei Dumitrel, co-fondator My Benefits.

„Parteneriatul cu My Benefits mă bucură din suflet, pentru că ne ajută să mai facem un pas către o lume în care oricine își va putea permite să aibă acces la informație de calitate, în limba română, care să sprijine procesele de cunoaștere de sine, dezvoltare personală sau vindecare. În toate grupurile cu care am lucrat peste ani am observat că entuziasmul și preocuparea pentru aceste teme sunt prezente, ba chiar în creștere, dar, în egală măsură, știu că, din păcate, punerea în practică a celor învățate la cursuri de 2-3 zile este provocatoare, mai ales când revenim în rutina cotidiană. Ecosistemul MindArchitect.ro există pentru a ne ajuta să rămânem conectați la informații și la luni sau ani de zile după cursuri și își propune să ne ajute să operaționalizăm și să punem în practică zi de zi ce învățăm”, a declarat Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect.

Alături de serviciile unice oferite prin accesul la MindArchitect.ro, platforma are o diversitate largă când vine vorba de beneficii salariale, de la asigurări medicale personalizate, bonuri de masă, sau abonamente la sală, până la zbor cu parașuta, sau cursuri de dezvoltare personală, de grădinărit alături de copii, ședințe de terapie sau cursuri intensive de condus preventiv.

,,Pentru angajații și partenerii de vânzări platforma MyBenefits este la fel de ușor de folosit ca o rețea de socializare foarte populară. Pentru companie devine și instrument de employer branding când totul se personalizează cu identitatea acesteia”, a mai explicat Andrei Dumitrel.

Despre My Benefits

My Benefits este prima platformă beneficii flexibile pentru programele care cresc motivarea angajaților și a celor de stimulare a partenerilor de vânzări fondată cu capital 100% românesc. Prima implementare a platformei MyBenefits într-o companie a avut loc în 2016, dar businessul a cunoscut o dezvoltare mai complexă pe parcursul anului 2019, când a fost relansată.

Despre MindArchitect.ro

Mind Architect este un ecosistem de învățare, dezvoltare personală și profesională, care te ajută să te cunoști mai bine și să ai relații mai bune cu tine și cu cei din jur.Aici vei găsi conținut creat astfel încât să poți consuma informația pornind de la Fundamentele Neuroștiintei și navigând, apoi, prin teme de interes pentru tine, de la Psihologie și Psihoterapie, la Carieră și Dezvoltare Profesională, Cunoaștere de Sine și multe altele.

Citește și:

TVA zero la alimente: Când ne lasă UE și ce am avea de câștigat

Valeriu Gheorghiţă: Peste opt milioane de români sunt vaccinați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *