AROBS intră pe piața de soluții de plăți cu MonePOS

  • de

AROBS Transilvania Software a lansat MonePOS, o soluție de plată contactless care folosește un dispozitiv mPOS de dimensiuni reduse, interconectabil cu orice dispozitiv hardware dedicat, și prin care plata se efectuează în mai puțin de 10 secunde, scrie banii.net. Soluția este deja prezentă pe piața de taximetrie din Cluj-Napoca, oferind, în premieră pentru România, conectarea directă cu casa de marcat (taximetrul) din taxiuri. MonePOS vine la pachet cu servicii financiare oferite de Banca Transilvania.

MonePOS aduce valoare adăugată companiilor din mai multe perspective: rapiditatea plăților contactless – plata se efectuează în doar 10 secunde (cu card, smartphone sau smartwatch), dimensiunea redusă, conectivitatea directă cu aparatul de taximetru sau alte dispozitive. Mai mult, dat fiind contextul pandemic, e un sprijin pentru luarea măsurilor de siguranță și igienă pentru clienții și operatorii din industriile de mobilitate.

Soluții dezvoltate de AROBS

În ultimele luni, soluțiile de mobilitate pentru plăți au devenit din ce în ce mai importante, dat fiind faptul că, în multe industrii, comportamentul utilizatorilor a accelerat adoptarea soluțiilor contactless.

MonePOS vine în sprijinul digitalizării complete a companiilor din mai multe arii de activitate: transport persoane, taximetrie, FMCG, curierat, food delivery, piețe, retail-ul mic. Pentru soluții dedicate altor industrii cu cerințe specifice, AROBS poate, de asemenea, personaliza soluția de plată lansată.

“Clujul ține pasul cu vremurile și noi ne bucurăm să inovăm în Cluj. Nu ne oprim aici, dorim să lansăm, în următoarea perioadă, mai multe soluții de plată contactless și unattended. Știm că, mai ales din luna martie 2020 încoace, companiile din toate industriile pentru care am construit acest produs trebuie să ofere sisteme și dispozitive de plăți contactless, pentru a câștiga încrederea consumatorilor și pentru a asigura condiții impecabile de siguranță pentru clienți. Această inițiativă deschide noua direcție strategică a companiei, de dezvoltare a expertizei în servicii și soluții fintech.”, a declarat Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS.  

Mai multe detalii despre noua soluție puteți găsi aici.

AROBS Transilvania Software furnizează soluții și produse IT din 1998 și este printre puținele firme cu capital 100% românesc din această industrie. Azi, AROBS este un furnizor de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare pentru clienți din 14 țări din Europa, America de Nord și Asia. Compania are expertiză puternică în servicii software pentru mai multe industrii și specializare înaltă pe Automotive, Life Sciences & IoT, Travel, Telematics, management de flotă și soluții de optimizare a afacerilor. Pentru piața românească, AROBS oferă o suită de produse software care pot digitiza, digitaliza și eficientiza orice afacere.

Citește și:

Nicuşor Dan: Bucureşti, capitala cea mai afectată de risc seismic din UE