Marcel Ciolacu a prezentat un proiect de buget alternativ

  • de

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că partidul pe care îl conduce a elaborat o propunere de buget de stat. Motivul? Social-democrații vor ca populaţia să cunoască alternativa la “austeritatea” propusă de Guvern.

“Este pentru prima oară în cei 30 de ani când partidul de opoziţie vine în faţa presei şi a cetăţenilor cu o propunere de buget alternativ. Noi considerăm că cetăţenii trebuie să cunoască adevărul, să ştie care este alternativa la austeritatea propusă de această guvernare. Considerăm că oameni nu ne-au votat doar să criticăm actuala guvernare, oamenii ne-au votat să venim şi cu soluţii, iar noi punem astăzi în dezbatere publică soluţiile concrete pentru creşterea nivelului de trai al cetăţenilor”, a afirmat Ciolacu, conform agerpres.ro.

El a adăugat că PSD, prin prezentarea bugetului alternativ, doreşte și să demonteze “minciunile” Guvernului.

“Le arătăm astăzi că, dacă vrei, dacă eşti interesat de viaţa oamenilor pe care îi conduci, nu doar de împărţirea funcţiilor, (…) se pot depăşi problemele majore cu care se confruntă astăzi România. (…) Prioritatea zero rămâne în acest an combaterea pandemiei şi a crizei sanitare provocate de virusul SARS-CoV-2. (…) A doua ţintă majoră este relansarea economiei”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Citește și: Florin Piersic a împlinit 85 de ani: Ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem de perioada asta nefericită!